Vi vil Trekroner

I AKF Koncernen har vi i mange år været med til at udvikle Trekroner, og vi har holdt fast ved vores ambitioner – også i de år, hvor der var en konjunktur­bestemt opbremsning i byggeriet og på bolig­markedet. Med blandt andet Ahornlunden, Akacielunden og Trekroner Center har vi allerede sat vores fingeraftryk på området.

Vi er glade for, at Trekroner er en lang­sigtet satsning for Roskilde Kommune, og vi er stolte over at være med til at sætte vores præg på bydelen. Den er velfungerende og har alle faciliteter i form af børne­pasning, skoler og institutioner til at være et efter­tragtet boligområde – også i fremtiden.

Ordentlighed betaler sig

AKF blev grundlagt 1986 og bygger på kooperative værdier som fællesskab, ordnede forhold, ordentlighed og lønsomhed. De værdier er i vores øjne aldrig gået af mode og danner basis for, at vi kan drive en solid virksomhed. Når andre taler om CSR, har de tit hentet de samme værdier ind, blot udtrykt på managementsprog.

De klare holdninger og de rene linjer præger hele vores virke, fra valget af partnere over projektudvikling og byggeri til den løbende drift. Vi foretager langsigtede investeringer og bygger for eftertiden, fordi det både etisk og forretningsmæssigt giver bedst mening.

Fra Trekroner til Hillerød og på udvalgte adresser i København står vores byggerier som vidnesbyrd om, at vi efterlever vores værdigrundlag hver dag og i hvert eneste projekt. Nu folder vi det ud i et kvarter, hvor vi allerede har sat vores aftryk. Derfor har vi store forventninger til Nordens Søpark.

Ino Dimsits
Administrerende direktør
AKF Koncernen

Kontakt Home Roskilde City

Ringstedgade 32
4000 Roskilde

post@nordenssoepark.dk

+45 4637 2200

Mægler

home roskilde

Bygherre

akf koncernen

Rådgivere

danielsen architecture

danielsen urban landscape

dines jorgensen

Information

Bliv skrevet op og modtag løbende informationer

Da bygningen endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og udenomsarealer ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer.
Der tages forbehold for ændringer og fejl samt farveangivelser af materialer og overflader. Der vil forekomme synlige samlinger af betonlofter.
Forbeholdet er også gældende for medvirkende ejendomsmægler.