Rum til at leve. Plads til at ånde.

Vi har taget afsæt i den smukt skrånende grund og beliggenheden direkte til søen, centralt i Trekroner. Her har vi – og de kommende beboere – fået nogle kvaliteter forærende, som få bebyggelser kan bryste sig af. Derfor lægger vi op til aktiviteter og fællesskab, ligesom kunsten også finder plads i rummene mellem husene.

I Nordens Søpark bliver der plads til at ånde, men også rum til at leve. Vi opfører i alt 123 boliger fra 87-103 m2 i gedigne materialer og med gode planløsninger, og vi glæder os til at byde beboerne velkommen, når visionen blive realiseret.

For os som arkitekter har Nordens Søpark været en inspirerende udfordring. Vel at mærke en udfordring, hvor rammevilkårene har været fordelagtige. Dels har vi fået mulighed for at folde en bebyggelse ud på en af de mest attraktive grunde i Trekroner. Dels har vi med AKF haft en bygherre med stor forståelse for den funktionalisme og det formsprog, vi repræsenterer.

Derudover bliver Nordens Søpark også kronen på værket for den unge bydel Trekroner, da området er ved at være færdigudviklet og allerede i dag fremstår som en dynamisk del af det moderne Roskilde.

Peter K. Danstrup
Arkitekt, Partner
Danielsen Architecture

Louise Irminger Axholm
Arkitekt, Direktør, Partner
Danielsen Urban Landscape

Image

Kontakt Home Roskilde City

Ringstedgade 32
4000 Roskilde

post@nordenssoepark.dk

+45 4637 2200

Mægler

home roskilde

Bygherre

akf koncernen

Rådgivere

danielsen architecture

danielsen urban landscape

dines jorgensen

Information

Bliv skrevet op og modtag løbende informationer

Da bygningen endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og udenomsarealer ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer.
Der tages forbehold for ændringer og fejl samt farveangivelser af materialer og overflader. Der vil forekomme synlige samlinger af betonlofter.
Forbeholdet er også gældende for medvirkende ejendomsmægler.