Med fællesskab som tema

Kunsten bliver en markant del af Nordens Søpark i kraft af Mette Winckelmanns værker og tætte samarbejde med arkitekter og bygherre bag byggeriet. Med afsæt i Trekroners status som ’nyfødt’ bydel bruger kunstneren de stoffer, vi alle er skabt af som afsæt for en tematisering af liv, udvikling og fællesskab.

Det sker som en række nedslag i bebyggelsen, hvor cirkulære former, funktioner og elementer forbinder det nære fællesskab med det store, kosmiske fællesskab. Den tætte integration med kunstnerens idéer og værker vil sætte sit præg på Nordens Søpark og give det sin helt egen karakter.

Kunst

Mette Winckelmann er uddannet fra kunstakademiet i København. Hun er repræsenteret på en lang række museer og samlinger i både ind- og udland, deriblandt SMK - Statens Museum for Kunst i København.

Med støtte fra

Kunstfonden LOGO small JPG

Kontakt Home Roskilde City

Ringstedgade 32
4000 Roskilde

post@nordenssoepark.dk

+45 4637 2200

Mægler

home roskilde

Bygherre

akf koncernen

Rådgivere

danielsen architecture

danielsen urban landscape

dines jorgensen

Information

Bliv skrevet op og modtag løbende informationer

Da bygningen endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og udenomsarealer ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer.
Der tages forbehold for ændringer og fejl samt farveangivelser af materialer og overflader. Der vil forekomme synlige samlinger af betonlofter.
Forbeholdet er også gældende for medvirkende ejendomsmægler.