Nordens Søpark — Det bedste fra to verdener

De grønne træk ved Trekroner hører til områdets største aktiv. Søerne, mosen, skovområderne. Derfor bliver Nordens Søpark placeret og udformet med respekt for kvaliteterne i landskabet. Den nye bebyggelse placeres på den skrånende grund som en vifte med inspirerende og varierende grønne rum for beboerne.

Samtidig prioriteres tæthed, nærhed og fællesskab for at bevare og dyrke det bedste fra byen. Lysalleen fungerer som fordelingsvej og afgrænser området mod syd. Mod nord ligger skovbæltet, og mod øst ligger søen. Indkøbsmuligheder, tilkørselsveje og togstation er alt sammen behageligt tæt på i det daglige.

Image

Vand og skov til den ene side og til den anden side praktisk nærhed til både indkøbsmuligheder, institutioner, motorvej, tog og busser.

Kontakt Home Roskilde City

Ringstedgade 32
4000 Roskilde

post@nordenssoepark.dk

+45 4637 2200

Mægler

home roskilde

Bygherre

akf koncernen

Rådgivere

danielsen architecture

danielsen urban landscape

dines jorgensen

Information

Bliv skrevet op og modtag løbende informationer

Da bygningen endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og udenomsarealer ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer.
Der tages forbehold for ændringer og fejl samt farveangivelser af materialer og overflader. Der vil forekomme synlige samlinger af betonlofter.
Forbeholdet er også gældende for medvirkende ejendomsmægler.