Centralt i Trekroner – det moderne Roskilde

Nordens Søpark ligger ideelt i Trekroner, den moderne fortolkning af en by med dybe rødder. Ikke langt fra centrum er visionen om en ung og dynamisk blevet realiseret. I dag er Trekroner hjemsted for 5.000 borgere og destination for tusinder af daglige gæster, som studerer eller arbejder i området.

Fra begyndelsen har det været målsætningen at gøre Trekroner til en mangfoldig bydel med universitet, uddannelse, virksomheder, boliger og butikker. Det er baggrunden for, at Trekroner langt fra er en soveby, men en aktiv bydel, hvor man er tæt på både byen og naturen. Ikke mindst i Nordens Søpark.

Trekroner kombinerer det bedste fra byen med nærheden til naturen. Plus ressource­bevidst, moderne arkitektur med respekt for både miljø og mennesker.

Kontakt Home Roskilde City

Ringstedgade 32
4000 Roskilde

post@nordenssoepark.dk

+45 4637 2200

Mægler

home roskilde

Bygherre

akf koncernen

Rådgivere

danielsen architecture

danielsen urban landscape

dines jorgensen

Information

Bliv skrevet op og modtag løbende informationer

Da bygningen endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og udenomsarealer ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer.
Der tages forbehold for ændringer og fejl samt farveangivelser af materialer og overflader. Der vil forekomme synlige samlinger af betonlofter.
Forbeholdet er også gældende for medvirkende ejendomsmægler.